TTVA blameert zich in Rotterdam

23 september 2017
TTVA blameert zich in Rotterdam

ALBLASSERDAM - Terwijl TTVA 2 en 3 zich uitstekend weerden met hun tweede overwinning van dit seizoen staat de prestatie van TTVA 1 in schril contrast. Na een goed begin in de uitwedstrijd tegen Xerxes, stortte het kaartenhuis na een 1-4 voorsprong volledig in elkaar, wat dus alsnog een 6-4 nederlaag tot gevolg had. De uitwedstrijd van TTVA 1 Duo tegen Tavenu 2  is verzet naar maandag 16 oktober.

Tavenu 2 – TTVA 1   2e klasse Duo  Verplaatst naar 16 oktober
Xerxes 3 – TTVA 1   3e klasse Regulier 6-4

TTVA 1 blameerde zich vreselijk donderdagavond in Delfshaven. In het begin leek er helemaal niets aan de hand want TTVA 1 liep uit naar een ruime 1-4 voorsprong. Maar op een onverklaarbare manier kantelde de wedstrijd als nog in Rotterdams voordeel. De heren van TTVA zagen plots alles de verkeerde kant op vallen en kregen de kous op de kop. Wat te denken van het feit dat normaal je beste speler opeens met 11-2, 11-2 en 11-7 de bietenkar op gaat. Wat te denken van het feit dat je als speler tot twee keer toe (in even zoveel partijen) een voorsprong van 2-0 en 2-1 in games weg geeft. Patrick van der Heiden bleef als enige nog redelijk overeind met twee winstpartijen, al ging dat ook niet gemakkelijk. Voor Yannick Geerlings ging het na zijn eerste winstpartij gewoon helemaal mis en ook Peter Houmes, normaal toch goed voor minimaal een winst potje, moest nu alle drie zijn tegenstanders feliciteren. Het dubbel van TTVA wat nog in het eerste deel van de wedstrijd werd verspeeld werd nog wel gewonnen. TTVA 1 verliet Rotterdam dus met een meer dan gemiddelde kater.

Effect 77 1 – TTVA 2   4e klasse Regulier 2-8
TTVA 2 heeft afgelopen dinsdag in Oud-Bijerland korte metten gemaakt met Effect 77. De heren hebben de opdracht goed in de oren geknoopt en lijken scherp om dus ook echt voor het kampioenschap te gaan.  Cor Rijkens liet daar in zijn eerste optreden van dit seizoen geen twijfel over bestaan. Hij haalde zijn eerste hattrick op. Remco Schimmel en Wim Verschoor behaalde beide twee partijen binnen. Het dubbel werd door Rijkens/Schimmel ook met veel machtsvertoon binnen gehaald. De tweede opeenvolgende ruime overwinning maakt dus dat TTVA 2 nu de koploper is.

Papendrecht 10 – TTVA 3  5e klasse Regulier 2-8
Normaal toch een hele lastige wedstrijd voor TTVA 3 tegen de uitgenaste van Bliterswijk, Tillemans en Markenstein van Papendrecht. Maar het liep toch wat anders deze keer. TTVA 3 stond al heel snel met 0-6 voor en gaf dit grote voordeel ook niet meer weg. Door gave hattricks van Jeroen Veth en Ronald Muskiet en nog een puntje van de zieke Henk Mes liep TTVA 3 uit naar een fraaie 2-8 overwinning. Ook het dubbel van Verhaar en Muskiet werd in winst omgezet. Een heel goed resultaat wat TTVA 3 naar de bovenste plaatsen in de poule dirigeert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.