Tweede Team VV Alblasserdam overklast De Zwerver uit Kinderdijk met 7-4

16 september 2017 door Hennie van der Zouw
Tweede Team VV Alblasserdam overklast De Zwerver uit Kinderdijk met 7-4

ALBLASSERDAM - Op deze regenachtige zaterdagochtend van 16 september 2017 speelden VV Alblasserdam 2 en De Zwerver 2 uit Kinderdijk in de voorronde van de bekercompetitie tegen elkaar op Sportpark Souburg.

De weinige toeschouwers die naar deze wedstrijd toegekomen waren werd een waar spectakelstuk voorgeschoteld. Na enkele minuten vond de Zwerver al het doel van de Alblasserdammers: 0-1. Maar de Alblasserdammers lieten dit niet op zich zitten, en begonnen aan een inhaalrace, die bij rust al resulteerde in een 3 - 1 voorsprong.

Na de rust probeerden de Kinderdijkers er nog wat van te maken, maar halverwege de tweede helft keken ze toch tegen een 7 - 2 achterstand aan. Dadendrang van beide kanten in de tweede helft bezorgde deze wedstrijd een 7 - 4 overwinning voor VV Alblasserdam 2.

Voor Alblasserdam scoorden Murat Elibol vier keer, waarvan twee keer uit een penalty en Peter van der Woerd twee keer, waarvan zijn eerste het mooiste doelpuint van de wedstrijd was, een knal vanaf de middellijn gelijk in het doel. Het zevende doelpunt voor Alblasserdam was een treffer van Youri Groenendijk.

Scheidsrechter: Theo van der Graaf
Accommodatie: Sportpark Souburgh aan de Vinkenpolderweg 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.