Rabo ClubkasRun komt er weer aan

31 augustus 2017 door Josette Huisman
Rabo ClubkasRun komt er weer aan

ALBLASSERDAM - Elke vereniging of stichting kan een financiële meevaller goed gebruiken. Daarom organiseert Rabobank Drechtsteden in samenwerking met de Alblasserdamse Atletiek Vereniging (A.A.A.) op dinsdag 12 september weer de jaarlijkse Rabo ClubkasRun voor verenigingen en stichtingen in Alblasserdam.

Wat houdt de Rabo ClubkasRun in?
Iedere deelnemer kan geld verdienen voor de clubkas door rondes (hard) te lopen. Elke ronde is 2½ kilometer. Hoe meer leden, familie, vrienden en vrijwilligers er meedoen (lid of geen lid), hoe hoger de bijdrage aan de clubkas. De vereniging/stichting wordt door Rabobank Drechtsteden beloond met € 1,50 per gelopen ronde.

Om 18.30 uur begint de loop voor de jeugd tot 15 jaar, zij lopen maximaal twee rondes (5 km) en om 19.30 uur gaan de volwassenen van start om maximaal 4 rondes (10 km) te lopen. Iedereen is welkom om mee te doen! U hoeft geen lid te zijn van de vereniging of stichting waarvoor u loopt.

Deelnameformulieren ClubkasRun
De deelnameformulieren zijn af te halen vanaf 1 september bij Landvast aan de Haven 4 of bij de Alblasserdamse Atletiek Vereniging. Na afloop van de run leveren de deelnemers het ingevulde en afgestempelde formulier bij de Rabostand naast het bankkantoor in. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.