Dide Provily en Luca Nguyen - Tri bij beste minoren Nederland

05 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Dide Provily en Luca Nguyen - Tri bij beste minoren Nederland

ALBLASSERDAM - Zondag 2 juli werd er in Dordrecht de jaargangfinale gezwommen.  Hier starten de 24 snelste minioren per leeftijdscategorie op diverse afstanden. Dide Provily en Luca Nguyen - Tri hadden zich namens Wiekslag  meermalen geplaatst.

Dide
Dide Provily zwom op de 50 vlinder naar een achttiende plaats met een tijd van 0.42.22 en verbeterde met die tijd haar pr zowel de 50 meterbaan als 25 meterbaan.  De 100 rug zwom ze in 1.29.96en ook met die tijd werd ze achttiende. Op de 200 wissel zwom Dide een tijd van 3.21.24 en ze eindigde op plaats 19.  Haar beste afstand in Dordrecht was de 100 vrij. Met een verbetering van liefst 7 seconden van haar oude tijd eindigde Dide in 1.18.86 op een negende plaats.

Luca.
Luca eindigde op de 100 rug op de veertiende plaats met een tijd van 1.22.19. De 100 school zwom hij in 1.37.05 en daarmee eindigde hij als nummer 24. De 200 wissel zwom hij met een pr van ruim 3 seconden in 2.58.07 en met die tijd werd hij zestiende.   De beste race van Luca was de 100 vlinder. Zijn tijd van 1.24.60 was goed voor plaats 11 en tevens een nieuw clubrecord bij de jongens onder de 12.

Dide en Luca kunnen terugkijken op een leuke dag waarbij ze zich mochten meten met de top van Nederland. Ook voor hen komt er nu een einde aan een lang seizoen. Ze mogen even uitrusten om over 6 weken weer fris op de eerste training te verschijnen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.