Timo Huizer en Robin den Ouden winnen Deco Home vlaggetjesbokaal

03 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Timo Huizer en Robin den Ouden winnen Deco Home vlaggetjesbokaal

ALBLASSERDAM - Woensdag 28 juni stond de uitreiking van de Deco Home vlaggetjesbokaal bij Wiekslag op het programma. Na de training werden de winnaars bij de minioren en junioren en ouder bekendgemaakt en uitgereikt door Bas Romeijn van Deco Home Makado.

Om de bokaal te kunnen winnen moet je een minimaal aantal wedstrijden gezwommen hebben. Daarna wordt gekeken hoeveel starts je gemaakt hebt en hoeveel persoonlijke record die opgeleverd hebben. Daar komt een percentage uit en degene met het hoogste percentage wint de bokaal.

Bij de minioren werd Sophie Buurman derde met 72,55%, Amber Kroon tweede met 74,29% en Robin den Ouden eerste met 75,81%.

Bij de junioren en ouder eindigde op een derde plaats Joyce Lodder met 75%, op de tweede plaats Thierry den ouden met 76,47% en de winnaar was Timo Huizer met 86,54%.

Bron foto: De Wiekslag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.