Oranje Raaak-fiets voor winnaar Lucas van der Rhee

27 september 2011
Oranje Raaak-fiets voor winnaar Lucas van der Rhee

ALBLASSERDAM -Marjan de Groot en Mark van Oosterhout van Raaak Personeel aan de West-Kinderdijk 51 te Alblasserdam hebben woensdagmiddag een fiets en waardebonnen uitgereikt aan de winnaars van de boogschietwedstrijd op het Havenfestival.

In een stand van Raaak Personeel konden belangstellenden drie keer schieten op een schietschijf. De beste poging zou beloond worden met een originele Raaak fiets.

'Tot een uur of drie bleef de beste score op 140', vertelt Mark. De maximale score van 150 werd in het laatste deel van de succesvolle feestdag geschoten door Lucas van der Rhee, Maarten Groenendijk, Thomas de Bruijn en Kenny Mauritz. Via een loting ging de fiets naar Lucas. De overige winnaars ontvingen woensdag een waardebon.

Op de foto staan v.l.n.r. Maarten, Marjan, Lucas, Mark en Thomas. Prijswinnaar Kenny ontbreekt op de foto.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.