Sfeerreportage: Raaak Personeel in Alblasserdam

03 december 2009
Sfeerreportage: Raaak Personeel in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Marjan de Groot en Mark van Oosterhout, samen de eigenaren van Raaak Personeel, zijn totaal verschillend en vinden het desondanks, of beter juist daarom, heerlijk om samen te werken.  

Een reportage over twee ondernemers die écht geïnteresseerd zijn in mensen én bedrijven. Marjan en Mark hebben een nuchtere kijk: “Het werk moet gedaan worden en als het kan… zo leuk mogelijk.”  Bijvoorbeeld zoals het is gegaan bij de recente plaatsing van Onno Hemminga, als wisselbouwer, bij Kloos-Oving in Kinderdijk. De opdrachtgever is tevreden, Onno is happy en alles is goed geregeld!

Het gesprek in het kantoor van Raaak Personeel aan de West Kinderdijk 51 in Alblasserdam vindt plaats aan een grote tafel, in de woonkeuken, van de fraaie dijkwoning.  Een strakke inrichting (Marjan houdt van overzicht) én    de informele sfeer vallen direct op. “Een persoonlijke  aanpak vinden we héél belangrijk.” legt Mark uit. “Bij Raaak nemen we uitgebreid de tijd om mensen en bedrijven goed te leren kennen. Dát is in onze visie een absolute voorwaarde om ons doel te bereiken.  “De essentie is de match… Raaak!”

Een goed voorbeeld van een geslaagde match is Onno Hemminga, die zich inschreef bij Raaak en binnen enkele dagen aan de slag kon als wisselbouwer bij Kloos-Oving in Kinderdijk. “Dat gaat natuurlijk niet altijd zo snel.” zegt Mark, “maar het kan soms inderdaad  snel gaan.” Inmiddels is Onno ook aan de tafel aangeschoven. Wat vindt hij van Raaak Personeel?

“Ik kom uit een andere regio en ben op aanraden van mijn Alblasserdamse vrouw naar “het uitzendbureau op de dijk” gegaan. Bij andere uitzendbureaus wilde het maar niet lukken, maar hier had men écht alle aandacht voor me, dat gaf me nieuwe hoop. Ik heb verteld  wat voor werk ik gedaan heb én wat ik leuk vind om te doen. Mijn verhaal is overgekomen. Ik hou van techniek en dingen maken, dus toen Raaak deze afwisselende baan, al wisselbouwer bij Kloos-Oving, aan me voorstelde was ik direct enthousiast. We zijn samen gaan kijken en praten bij Kloos-Oving, het klikte en het was inderdaad … RAAAK!”

Bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers én mensen die op zoek zijn naar een leuke baan kunnen zich verder verdiepen in de mogelijkheden van RAAAK via:  www.raaakpersoneel.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.