Soli Deo Gloria komt opnieuw met een familievoorstelling

16 juni 2017 door Josette Huisman
Soli Deo Gloria komt opnieuw met een familievoorstelling

ALBLASSERDAM - Vorig jaar bracht Muziekvereniging Soli Deo Gloria i.s.m. Vincent van Haaren de voorstelling “Rattenvanger van Hamelen”, dit bleek een doorslaand succes wat zij graag dit jaar prolongeert.

Dit keer wordt het de familievoorstelling “De Gelaarsde Kat”. Een muzikaal verhaal. Het eeuwenoude verhaal wordt verteld door de bekende stemacteur Vincent van Haaren. Het fanfareorkest van Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria zorgt voor passende muziek die aansluit op de sfeer en beleving van het verhaal.

Wil je weten hoe het afloopt met de eenvoudige molenaarszoon die door zijn kat uitgeroepen wordt tot Markies van Carabas? Kom dan zaterdag 1 juli om 18:45 uur naar Landvast aan de Haven en beleef het verhaal mee.

Volwassenen betalen 10,- euro per toegangskaart, echter per volwassene mogen max. 3 kinderen gratis naar binnen. Voor de kinderen moet wel een toegangskaart gereserveerd worden. De korting wordt verrekend aan de kassa, voorafgaand aan het concert. Kaarten voor de gelaarsde kat zijn te reserveren via www.landvast.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.