Vrijwilligers voor de avondvierdaagse gezocht

11 mei 2017 door Josette Huisman
Vrijwilligers voor de avondvierdaagse gezocht

ALBLASSERDAM - Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de Alblasserdamse avondvierdaagse. Het grootschalige wandelevenement wordt dit jaar gehouden van 19 t/m 22 juni.

Dit jaar is de organisatie dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bereid zijn 1 of meer avonden te helpen met het bemannen van controleposten en het uitdelen van routes en/of consumpties. Ook hebben wij dringend behoefte aan vrijwilligers voor het regelen van het verkeer. Vrijwilligers worden in 3 categorieën ingedeeld, namelijk Verkeersregelaar, Service vrijwilliger en Logistieke vrijwilliger.

Alle vrijwilligers zijn van harte welkom op de vrijwilligers informatieavond op 31 mei om 19.45 uur in CC Landvast, Haven 4.

Programma van de avond
19.45-20.00 koffie/thee
20.00-21.30 vrijwilligers informatieavond

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via email, telefoon 06-40565068 of kijken op www.avd-alblasserdam.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.