Diplomaregen bij de Wiekslag

24 april 2017 door Hennie van der Zouw
Diplomaregen bij de Wiekslag

ALBLASSERDAM - Zaterdag 22 april was het feest in zwembad Blokweer.  Negenentwintig kinderen in de leeftijd van 5-7 jaar mochten afzwemmen. Ze zwommen moeiteloos de vele banen. De survival onderdelen, zoals onderwater door een obstakel zwemmen en gekleed over een vlot klimmen, leken ook een fluitje van een cent voor deze bollebozen.

Na afloop nam de controleur van NPZ (Nationaal Platform Zwembaden) de microfoon. Zij beoordeelde het zwemniveau van de Wiekslag zwemlessertjes als zeer goed en prees tevens de organisatie met het vlotte, vlekkeloze verloop van het evenement!

Onderstaande kinderen ontvingen hun welverdiende zwemdiploma:

A-diploma
Hasse Bakker, Jeanne Bakker, Jip Bol, Anna van Deelen, Esmee van Ek, Storm Franken, Nynke Janse, Maurits Manni, Thomas Manni, Sietske Molenaar, Kundert Neels, Stan van Reenen, Willianne van der Rhee, Julien Schoonewil, Bram Sprong, Noah Stevense, Hanna Tuijtel, Stein Versteeg, Louise van Vliet en Corné Zoeteman.

B-diploma
Siebe Krop, Ghalil Lodder, Lieke van Namen, Fabiënne Pijper, Carmen van  der Rhee.

C-diploma
Lieke Bragt, Stefan Dekker, Jeftha Hoogendijk en Jade Niemans.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.