Veel medailles voor de Wiekslag in Sliedrecht.

24 april 2017 door Hennie van der Zouw
Veel medailles voor de Wiekslag in Sliedrecht.

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT - Zaterdag werd in Sliedrecht de tweede wedstrijd van de ZWD kamp met DWF en ZPB gezwommen. De eerste wedstrijd kon eerder dit jaar vanwege de gladheid niet doorgaan. Ondanks de vakantie stonden er veel zwemmers op de startblokken en haalde Wiekslag een groot aantal medailles binnen.

Gouden plakken waren er voor Heijmen van Vliet, Evi Bol, Ivo Bot (2x), Kirsten den Ouden, Luca Nguyen - Tri (2X), Fenna Herwig (3x), Sophie Buurman, Dide Provily en Wesley Scheepbouwer. Zilver werd omgehangen bij Dide Provily, Wesley Scheepbouwer, Sophie Buurman (2x), Isabel Scheepbouwer (2x), Heijmen van Vliet, Sofia de Graaf en Thierry den Ouden (2x). Bronzen medailles gingen naar Lucie Barendregt, Robin den Ouden, Joyce Lodder (2x), Thierry den Ouden, Evi Bol en Thierry den Ouden.

Clubrecord.
Jens Schout, Robin den Ouden, Tygo Zweep en Luca Nguyen - Tri zwommen de 4 x 100 vrij. Hun eindtijd was 5.23.34. en dat betekende een nieuw clubrecord bij de jongens onder de 12. Ze verbeterden het oude record met 66 seconden.

Het pr record van de dag kwam op naam van Eva Bot. Zij verbeterde har tijd op de 50 vrij met 9.55 seconden en zwom nu 0.43.42. Sophie Buurman snoepte ruim 8 seconden af van haar pr op de 200 school en tikte nu aan na 3.27.29. Emma Wesdorp zwom de 100 wissel in 1.32.34 en dat was een verbetering met 5.73 seconden. Isabel Scheepbouwer zwom de 100 wissel 5 seconden sneller en Noa van der Kuijl zwom op dezelfde afstand 4 seconden sneller.

Op 6  mei staat de volgende wedstrijd op het programma. In Alblasserdam wordt de laatste wedstrijd van het minioren junioren circuit gezwommen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.