TTVA sluit seizoen af in mineur

10 april 2017 door Hennie van der Zouw
TTVA sluit seizoen af in mineur

ALBLASSERDAM - Het seizoen is voor TTVA een beetje in mineur geëindigd. Twee teams die helaas de degradatie niet konden afwenden en maar één team dat tot de laatste competitieronde mee speelde om het kampioenschap. De  tijden zijn wel eens beter geweest voor TTVA. Belangrijkste feiten van deze wek waren de degradatie van Duo 1, dat het in Ridderkerk niet kon maken tegen Taveri en het gemiste kampioenschap van TTVA 1 regulier. Laatst genoemde kon een hele goed tweede competitiehelft niet naar behoren afronden.

Taveri 3 – TTVA 1    2e kl.  Duo  4-1
TTVA 1 Duo is dus gedegradeerd uit de 2e klasse. Men had een 2-3 zege nodig bij het Ridderkerkse Taveri. Maar met de al twee weken met een blessure spelende Ron Kappen wilde het ook deze avond niet vlotten. Wel is waar wist hij nog wel het enige puntje te maken maar spelen was bijna onmogelijk met een schouder die elke keer nee zegt als je hem beweegt. Ralph Faasen kwam wat te kort om het de tegenstanders echt moeilijk te maken. Zonde dus en uithuilen en opnieuw beginnen is het devies voor volgen seizoen.  

TTVA 1 – TOG 2     3e kl.  Regulier 5-5
Als je in de laatste wedstrijd nog een kans heeft om een kampioenschap te behalen, is het in ieder geval zaak dat je vol vertrouwen en liefst ook een beetje scherp aan de wedstrijd begint. Geen van beide was het geval voor TTVA 1, wat een 7-3 overwinning nodig had tegen TOG uit Maasluis. Achteraf had het er echt ingezeten maar als je al heel snel tegen een 0-3 achterstand aan kijkt wordt het dus lastig. Dit had echt niet nodig geweest als de heren van der Heiden en Geerlings mentaal en tactisch wat beter voor de dag waren gekomen. Het dubbel van van der Heiden en Faasen  werd hierna dan toch binnen gehaald. Maar de eerste partij na het bakkie thee kon Geerlings het wederom niet bolwerken en bracht TOG het totaal voor hun op vier, wat dus het kampioenschap betekende voor TOG. Hierna toen de spanning er af was begon TTVA 1 pas te tafeltennissen. Resumerend was er dus twee maal winst voor Patrick van der Heiden en elk één maal winst voor Yannick Geerlings en Rien de Heer. Uiteindelijk werden de punten dus gedeeld. Voor TTVA 1 was het eigenlijk en onverwacht extraatje (na een uitstekende tweede helft van de competitie), wat voor dit seizoen nog niet voorzien was. Uiteindelijk dus gewoon een goede tweede plaats in de eindstand met een voor uitzicht op misschien wel wat moois voor het volgende seizoen.     

Papendrecht 6 – TTVA 2   3e kl.  Regulier 7-3
TTVA 2 sloot het seizoen af met een wedstrijd in en tegen Papendrecht. Het ging helemaal nergens meer om voor beide teams en er werd dus dan ook frank en vrij gespeeld. Remco Schimmel heeft dit seizoen toch regelmatig laten zien dat hij nog steeds groeit in zijn spel en dat kwam ook deze avond weer tot uiting. Hij wist twee winstpartijen te boeken. Wim Verschoor zorgde voor het derde puntje. Ton de Boom speelde met een rugblessure en bleef daar door deze avond met lege handen staan. TTVA 3 gaat het met volle moet volgend seizoen weer proberen in de vierde klasse. Bij TTVA weten we het zeker. Dat wordt weer een kampioenschap.

Papendrecht 8 – TTVA 3   5e kl.  Regulier 7-3
TTVA 3 toog voor zijn laatste wedstrijd naar Papendrecht al waar het thuisspelende team deze avond kampioen kon worden. TTVA 3 kon Papendrecht weinig pijn doen in het bereiken van dit doel. Zowel Ronald Muskiet, Gerit Verhaar als Jeroen Veth wisten alle drie een partij te winnen. Dit was dus echter niet genoeg om Papendrecht van het verdiende Kampioenschap af te houden. TTVA 3 is uiteindelijk als derde geëindigd. 

TTVA 4 – Talani 5    6e kl.  Regulier 4-6
Ook in de laatste wedstrijd van het seizoen wist TTVA niet te winnen. Al was het verschil met de tegenstander iets kleiner dan in de heen wedstrijd. Henk Mes bleef voor de achtste keer dit seizoen ongeslagen, maar makkelijk ging dat niet echt. Vooral tegen Rick Ouwerkerk had hij veel moeite. Cees dam pikte ook nog een puntje mee. Andre Steenbergen speelde verdienstelijk maar bleef zonder winst. TTVA 4 is als vijfde geëindigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.