Vijfendertig zwemdiploma's uitgereikt bij de Wiekslag

19 december 2016 door Hennie van der Zouw
Vijfendertig zwemdiploma's uitgereikt bij de Wiekslag

ALBLASSERDAM - Het afzwemmen, afgelopen zaterdag in zwembad Blokweer, was weer tegelijkertijd spannend en gezellig. Na afloop konden gelukkig alle kandidaten gefeliciteerd worden, waarop ze van vreugde een spetterend bommetje maakten.

Negen kandidaten gingen er met het A-diploma vandoor.
Hun namen zijn:
Elise Blok, Stefan Dekker, Aron Hak, Mark Hak, Jeftha Hoogendijk, Sanne de Koning, Sep Maasland, Aron Stam en Storm den Ouden.

Maar liefst 19 slaagden voor hun B-Diploma:
Corné van den Burger, Levi Besseling, Julia Blok,Wouter Bunt, Corstiaan Hakkesteeg, Julia Kool, Noa Mudde,  Annette van Muijlwijk, Jade Niemans, Marthe Nieuwenhuijse, Melle Rietveld, Guusje den Ouden, Charlien van der Slik,  Jermaine van der Wolk, Levi Verboom, Jorn Verhaar, Teuntje Vreeken, Mats van Wijk, en Marina van Zanten.

Zeven kandidaten hadden nog enige maanden langer geoefend en behaalden het C-diploma wat garant staat voor nog meer zwemvaardigheid en zwemveiligheid:

Joost Boers, Angelo Curallambra, Julian van de Vreede, Justen Slingerland,  Wilbert Noorland, Marit van der Slik en Thijmen Wesdorp.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.