Waarderingsmoment vrijwilligers in nieuw jasje

24 november 2016 door Hennie van der Zouw
Waarderingsmoment vrijwilligers in nieuw jasje

ALBLASSERDAM - In maart 2017 organiseert de gemeente in samenwerking met Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) een nieuw waarderingsmoment voor vrijwilligers. De afgelopen jaren werden vrijwilligers met het 'Captains Dinner' jaarlijks in november in het zonnetje gezet. Om meer vrijwilligers in de gelegenheid te stellen deel te nemen en meer aan te sluiten op de interesses van een grotere groep vrijwilligers wordt de waardering in een nieuw jasje gestoken.

Dorien Zandvliet: "Dat vrijwilligers van grote waarde zijn voor de samenleving, daar hoeft niemand meer van overtuigd te worden. Ook wij erkennen het belang van vrijwilligerswerk. Aan het Captains Dinner konden helaas maar twee personen per organisatie deelnemen. Ook willen we met de nieuwe actie meer vrijwilligers aanspreken. Want zowel jong als oud en mensen met verschillende (culturele) achtergrond verdienen onze waardering!"

Hoe het moment eruit komt te zien, blijft nog even geheim. Via de media en/of de vrijwilligersorganisaties worden de vrijwilligers op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor het waarderingsmoment.

NLdoet
Het nieuwe waarderingsmoment vindt plaats in de week van NLdoet op 10 en 11 maart 2017. NLdoet is een groot landelijk evenement, dat vrijwilligerswerk in de spotlights zet en mensen stimuleert om de handen uit de mouwen te steken. Het jaarlijkse waarderingsmoment sluit hier mooi op aan en biedt kansen om vrijwilligers en  vrijwilligersorganisaties met elkaar in verbinding te brengen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Hannie de Graaf en/of Mattanja Kroon van SWA via 078-202 12 23 of h.degraaf@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of m.kroon@stichtingwelzijnalblasserdam.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.