Jubileum Zonnebloem afdeling Alblasserdam groots gevierd

14 november 2016 door Hennie van der Zouw
Jubileum Zonnebloem afdeling Alblasserdam groots gevierd

ALBLASSERDAM - Zaterdag 12 November bestond de Zonnebloem afdeling Alblasserdam 30 jaar. Dit werd gevierd in de Alblashof met 120 gasten en vrijwilligers.

Eerst was er koffie met gebak, daarna kwam er een optreden van Peter Jonk & The Dutch Vocals uit Volendam. Een geweldig optreden met prachtige muziek.

In de pauze kregen 2 vrijwilligers bloemen, zij waren 30 jaar bij de Zonnebloem. Het bestuur werd gefeliciteerd door de regio Voorzitter met het 30 jarig jubileum. Daarna was er weer heerlijke muziek van het duo en werd er ook fijn meegezongen door de aanwezigen.

En rond 5 uur was er een warme maaltijd verzorgd door de Alblashof. Daarna nog met elkaar een kopje koffie gedronken en kreeg een ieder nog iets lekkers mee naar huis. Kortom het was een heel geslaagde middag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.