Receptie in de Alblashof van jubilerende PCOB afdeling Alblasserdam

26 oktober 2016 door Ton Vermeulen
Receptie in de Alblashof van jubilerende PCOB afdeling Alblasserdam

ALBLASSERDAM - In het kader van hun vijfentwintig jarig bestaan heeft de PCOB afdeling Alblasserdam op 25 oktober een receptie gehouden voor relaties, adverteerders en allen die de Protestants Christelijke Ouderen Bond een warm hart toedragen. De middag werd gevierd in de Alblashof. Op 1 november zal er nog een jubileumfeest voor leden worden gehouden in Landvast, met een aantrekkelijk programma inclusief diner.

De PCOB is al vijfentwintig jaar een belangenbehartiger voor 55-plussers in Alblasserdam. Zij legt soms signalen, problemen of vraagstukken bij de gemeente neer en gaat met de gemeente in gesprek om een oplossing te zoeken. De PCOB zoekt daarnaast ook actief verbinding met de SWA, de Seniorenraad en de SSAA. Het bestuur is momenteel druk bezig met het uitbreiden van de PCOB activiteiten, het opnieuw onder de aandacht brengen van de maandelijkse bijeenkomsten en het opfrissen van het maandblad Signaal. De maandelijkse ledenmiddagen worden steeds door zo’n vijftig personen bezocht maar dat aantal mag, wat het bestuur betreft, best groeien. Er worden altijd goede sprekers uitgenodigd, er komen interessante onderwerpen aan bod en er worden ook leuke activiteiten georganiseerd.

Foto's door Joop Aret

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.