Ontsluiting Nieuwland Parc via Van Wenaeweg donderdag 27 oktober weer open

26 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Ontsluiting Nieuwland Parc via Van Wenaeweg donderdag 27 oktober weer open

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - De afsluiting van de kruising Van Wenaeweg / Hoogendijk in verband met de nablus- en schoonmaakwerkzaamheden na de brand bij het Lascentrum gisteravond, blijft nog deze hele woensdag 26 oktober van kracht. De werkzaamheden duren langer dan voorzien, waardoor het verkeer nog niet via de Van Wenaeweg van en naar Nieuwland Parc kan rijden.

De woensdagochtend ingestelde omleiding blijft daarom nog in stand. Donderdagochtend 27 oktober gaat de weg weer open. Deze loopt via de Van Hennaertweg en de Staalindustrieweg (onderlangs) naar de Staalindustrieweg (bovenlangs) om vervolgens bij de kruising met de Hoogendijk rechtsaf Nieuwland Parc in te rijden. Aan weerszijden van de omleiding staan verkeersregelaars.

Calamiteitenroute open
Daarnaast blijft de calamiteitenroute vanaf de zuidpunt van het bedrijventerrein Nieuwland Parc richting Papendrecht, die uitkomt op de Burgemeester Keijzerweg, open tijdens de avondspits. Hiermee hoopt de gemeente het verkeer beter te kunnen laten doorstromen. Verkeersregelaars zullen automobilisten naar deze route verwijzen.

Kijk voor de meest actuele informatie over de nasleep van de brand op de website van de gemeente Alblasserdam, waar u ook een update vindt van de veel gestelde vragen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.