Nieuw asfalt op Plantageweg op 26 en 27 oktober

21 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuw asfalt op Plantageweg op 26 en 27 oktober

ALBLASSERDAM - De Plantageweg wordt ter hoogte van de kinderboerderij (vanaf de rotonde tot aan de hoek Van Eesterensingel) in de nacht van 26 oktober op 27 oktober voorzien van een nieuwe laag asfalt. Dit stuk weg is van woensdag 26 oktober 19.00 uur tot donderdagochtend 27 oktober 6.00 uur volledig afgesloten. Gedurende de afsluiting mag er aan beide zijden van het werkgebied niet worden geparkeerd.

Doorgaand verkeer vanaf Dam / Plantageweg blijft mogelijk via de Van Eesterensingel richting de Blokweerweg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.