Super-Trouwdag van juf Mariëlle en haar Sjaco op 'Het Kompas'

14 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
 Super-Trouwdag van juf Mariëlle en haar Sjaco op 'Het Kompas'

ALBLASSERDAM -

Deze 14e oktober:
Wat een superdag.
Met een traan en een lach,
en een bruidspaar...!
Voor hen schijnt spontaan de zon.
Deze 14e oktober
start voor jullie twee
en wij vieren 't mee.
Deze trouwdag,
daar wordt nog lang aan gedacht...

Juf Mariëlle is de bruid en Sjaco de bruidegom. Vandaag zijn zij in het huwelijk getreden. En zoals dat gaat op een bruiloft, een dag vol festiviteiten. De bruiloft wordt wat verder weg gevierd, maar gelukkig is er ook even tijd voor een bezoekje aan Het Kompas waar Mariëlle juf is.

De kinderen van Mariëlles groep van dit en vorig jaar hebben het bruidspaar feestelijk binnengehaald en toegezongen. Natuurlijk zijn er ook cadeautjes overhandigd en is er getrakteerd. Een echt feest voor het bruidspaar en de kinderen. Wij wensen het prille paar een goede toekomst met elkaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.