Wethouder Dorien Zandvliet reikt prijzen fotowedstrijd Vice Versa uit

29 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Dorien Zandvliet reikt prijzen fotowedstrijd Vice Versa uit

ALBLASSERDAM - Donderdag 25 augustus werden de prijswinnaars bekend gemaakt van de Vice Versa fotowedstrijd. De eerste prijs ging naar Joran en zijn oma mw. Borsje-de Wit. De tweede prijs was voor Joke Herwig en de prijs voor de meest originele foto ging naar medewerkers van de Hema.

Wethouder enthousiast
De prijzen werden uitgereikt door wethouder Dorien Zandvliet. De wethouder is zeer enthousiast over maatjesproject Vice Versa, dat volgens haar mooi aansluit bij een samenleving waar ‘Samen doen’ een belangrijke rol speelt.

Ook twee van de acht vrijwilligers, die zich hebben aangemeld voor het maatjesproject, waren naar de Hema gekomen. Eén van hen vertelde waarom ze zich wil inzetten voor Vice Versa. En wat blijkt? Vrijwilligerswerk verbreedt je horizon en levert jezelf minstens net zoveel op als degene die je helpt. In september gaat de training van start en kunnen de eerste matches gemaakt worden.

Behoefte aan Maatjes
Dat Vice Versa inspeelt op een behoefte blijkt wel uit het aantal aanvragen dat de SWA tot nu toe heeft ontvangen. Reeds 16 mensen willen graag gekoppeld worden aan een maatje. Nieuwe vrijwilligers zijn daarom nog steeds hard nodig. Er is nog plaats bij de training en dus roept de SWA mensen op om de uitdaging aan te gaan en zich aan te melden voor het maatjesproject.

Meer informatie? Neem dan contact op met de SWA, 078-2021220 of mail naar m.kroon@stichtingwelzijnalblasserdam.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.