Ontwerp bestemmingsplan Landelijk Gebied ter inzage

26 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Ontwerp bestemmingsplan Landelijk Gebied ter inzage

ALBLASSERDAM - Het bestemmingsplan Landelijk Gebied wordt opnieuw vastgesteld. Wij doen dit omdat wij alle bestemmingsplannen een keer per tien jaar moeten herzien. Het nieuwe bestemmingsplan kan misschien een verruiming of beperking van de bouw- of gebruiksmogelijkheden betekenen ten opzichte van het huidige.

Het ontwerp bestemmingsplan Landelijk Gebied ligt vanaf 11 augustus voor een periode van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis. Iedereen kan een zienswijze indienen. Daarna wordt het plan door de gemeenteraad vastgesteld.

Op het kaartje ziet u om welk gebied het precies gaat.

Meer informatie over dit plan vindt u op ruimtelijkeplannen.nl of op de website van de gemeente Alblasserdam.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.