Isabel en Dide winnen Deco Home vlaggetjesbokaal

04 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Isabel en Dide winnen Deco Home vlaggetjesbokaal

ALBLASSERDAM -  Na afloop van de laatste zwemtraining werd bij Wiekslag bekend gemaakt wie de winnaars warenvan de Deco Home vlaggetjesbokaal. Deze bokaal wordt overhandigd aan de zwemmer of zwemster die bij de minioren en junioren en ouder procentueel gezien de meeste persoonlijke records gezwommen heeft. Bij de minioren was dat Dide Provily gevolgd door Robin Vermeulen en Timo Huizer. Bij de junioren en ouder won Isabel Scheepbouwer voor Celina Brandt en Wendy ten Wolde.

De bekers werden traditioneel uitgereikt door Bas Romeijn van Deco Home Makado.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.