Trouwe 81-jarige fan mevr. Noordijk uit Alblasserdam ontvangt eerste exemplaar CD muziekgroep Gideon

04 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Trouwe 81-jarige fan mevr. Noordijk uit Alblasserdam ontvangt eerste exemplaar CD muziekgroep Gideon

ALBLASSERDAM - Zaterdag 3 juli jongstleden presenteerde Zang- en muziekgroep Gideon in een goed gevulde Chr. Ger. Kerk in Noordeloos haar nieuwste (14e) CD, getiteld ‘k Ben reizend naar die stad’.

Het eerste exemplaar werd overhandigd aan de zeer trouwe 81-jarige fan mevr. Noordijk uit Alblasserdam. De collecte voor Lieke en Magno van Genderen, die werken in de sloppenwijk Borel in Rio de Janeiro bracht ruim 1.900 euro op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.