Nieuwe Column over verse rode kool die in de zomer van 1986 niet te krijgen was

02 mei 2016
Nieuwe Column over verse rode kool die in de zomer van 1986 niet te krijgen was

ALBLASSERDAM - Columnist Hennie van der Zouw zoekt in zijn nieuwste column de reden waarom er in de zomer van 1986 geen verse rode kool in de Alblasserdamse winkels te krijgen was: "Het was april 1986, dertig jaar geleden en het leek een zomer te gaan worden net als alle voorgaande, niet te heet, niet te koud, met uitschieters in temperatuur zowel naar boven als naar beneden. Maar dat zou anders worden..........." 

Lees hier de gehele column van Hennie van der Zouw.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.