Spetterend afscheid van Juf Pia

28 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Spetterend afscheid van Juf Pia

ALBLASSERDAM - Op 25 juni was er weer Diplomazwemmen in zwembad Blokweer waarbij alle kandidaten hun beste beentje voorzetten en met glans slaagden.

Voordat de diploma’s werden uitgereikt bedankte voorzitter Danny enige bijzondere vrijwilligers.

Ronald Brandt, Joram Dekkers en Harry Geraerdts kregen een groot applaus voor de respectievelijk 5, 4 en 3 jaar dat zij belangeloos zwemles hadden gegeven.

Daarna werd Juf Pia Wijgers in het zonnetje gezet. Zij had maar liefst 35 jaar les gegeven bij het Brevetzwemmen en de ABC-lessen van Wiekslag en legde nu haar taken neer als “hoofd” van de zwemlesafdeling. Pia heeft met veel plezier les gegeven, maar vindt het nu tijd om te gaan genieten van meer vrije tijd en van de kleinkinderen. De club is Pia zeker nog niet kwijt. Zij beloofde beschikbaar te blijven voor hand- en spandiensten.

Geslaagden Diploma A: Angelo Curallambra, Annette van Muijlwijk, Guusje den Ouden, Joost Boers, Jorn Verhaar, Jouke Vreeken, Teuntje Vreeken, Julian van de Vreede, Justen Slingerland, Levi Besseling, Lieke Bracht, Matz van Wijk, Noa Mudde, Roos Jongeneel, Thirza Roos, Wilbert Noorland en Yfke van Bochove.

Diploma B: René Besseling, Ilana Cruden, Evan van Dijk, Jesse Hak, Dylan Jongeneel, Marvin Knoote, Sophie Manni, Noor van Muijlwijk, Dylan Remy, Luuk Christiaan Stortenbeker, Niek Tuijtel en Sara-Linde Tuijtel.

Diploma C: Romke Blom, Ruben Brandt, Aimee-Rose van Dijk, Damian van Drieberge, Jayden Montauban, Soraya Poelman, Jinka van der Rhee en Sjors de Zwart.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Dam
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.