SNS Avondvierdaagse zoekt vrijwilligers

17 juni 2016 door Ton Vermeulen
SNS Avondvierdaagse zoekt vrijwilligers

ALBLASSERDAM -  De Avondvierdaagse komt er weer aan. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse. Het grootschalige wandelevenement wordt dit jaar gehouden van 20 t/m 23 juni. Om de Avondvierdaagse veilig en gestructureerd te laten verlopen kan zij jaar in jaar uit rekenen op een vaste groep vrijwilligers die met veel enthousiasme dit evenement mede mogelijk maken. Toch zijn ook dit jaar weer dringend  nieuwe vrijwilligers nodig die bereid zijn 1 of meer avonden te helpen met het bemannen van controleposten en het uitdelen van routes en/of consumpties. Verder is er behoefte aan vrijwilligers voor het regelen van het verkeer.

Opgave
Spreekt bovenstaande werkzaamheden je aan en wil je een steentje bijdraen aan de avondvierdaagse, vul dan op www.avd-alblasserdam.nl het formulier in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.