Recordbedrag voor Metakids

06 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Recordbedrag voor Metakids

ALBLASSERDAM - Afgelopen zaterdag 4 juni was het jaarlijks terugkerende Metakids Bedrijventoernooi er weer. Inmiddels de 17e keer dat dit toernooi georganiseerd werd.

De laatste paar dagen voor het toernooi kwamen er onverwachts ook nog mooie bedragen binnen voor het goede doel, waardoor er een recordbedrag werd opgehaald voor Metakids. Dit jaar kon een cheque ter waarde van maar liefst € 12.231,45 worden overhandigen aan afgevaardigde Tom van ’t Hek. Hier was Metakids enorm blij mee, dankzij dit bedrag is het met z’n allen mogelijk gemaakt om nog meer onderzoek te kunnen realiseren naar stofwisselingziektes. Overigens komen er nog steeds kleine bedragen binnen en is inmiddels de € 12.300 gepasseerd.

Wederom kan er worden teruggekeken op een prachtige en zeer geslaagde dag. De sfeer tijdens dit toernooi was als altijd erg gezellig en sportief. Bij aanvang nam Nathalie Michielsens van Metakids even het serieuze woord, waarna om 13.00 uur de aftrap van het toernooi was. Het hoofdveld bij v.v. Alblasserdam was ingedeeld in 4 kleine veldjes met een grote springkussen in het midden voor de kleinsten (en groten) onder ons. Iedereen zette zijn beste beentje voor, er werd gelachen maar zeker ook fanatiek gestreden om de eerste plaats.

Tijdens de barbecue werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars en het meest sportieve team (oftewel het team dat als laatste was geëindigd). De échte winnaar was natuurlijk Metakids, die de hele dag aanwezig was en ook een handje heeft meegeholpen met het bijhouden van alle standen.

Volgend jaar komt het toernooi er weer en dan komt wederom Tom van ’t Hek de cheque in ontvangst nemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.