Jongensteam VV Alblasserdam in de race voor plek in 4e Divisie

30 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Jongensteam VV Alblasserdam in de race voor plek in 4e Divisie

ALBLASSERDAM - VV Alblasserdam B1 wint eerste wedstrijd van de halve finale om promotie naar de vierde divisie. In Oosterhout werd TSC in de laatste seconde verslagen met 2-3.

Na een stroef begin van de competitie wisten de jongens van B1 van vv Alblasserdam uiteindelijk te eindigen op een knappe derde plaats in de hoofdklasse en daardoor nacompetitie af te dwingen. In de 1e ronde van de nacompetitie werd over 2 wedstrijden Beek Vooruit B1 verslagen met 6 - 3.

Afgelopen zaterdag 28 mei werd de eerste wedstrijd gespeeld in de halve finale tegen vv TSC uit Oosterhout. De wedstrijd eindigde in een 2-3 winst voor de oranje-witten van Souburgh.

“Het was een ontzettend spannende wedstrijd. TSC speelde beter dan wij, waren veel meer in balbezit, maar het zat ons mee en de jongens hebben echt keihard geknokt. Dit is echt een unieke prestatie want wij moeten tegen clubs die wel 5 of 6 B-teams hebben.” Aldus Dennis Schoonewil, trainer van B1.

Op zaterdag 4 juni wordt de return gespeeld om 14.30 uur bij vv Alblasserdam. De winnaar speelt dan op 11 juni de finale tegen FC Engelen of JVOZ uit Vlissingen.

Voor wie geïnteresseerd is om komend seizoen minimaal hoofdklasse of mogelijk dus 4e spelen is van harte welkom op onze vrije trainingen voor onder-17 en onder-19 jaar. Deze trainingen zijn op donderdag 2 en 9 juni. Uiterlijk 19.15 aanwezig.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.