Kampioenenfeest bij de badmintonclub Alblasserdam

30 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Kampioenenfeest bij de badmintonclub Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Afgelopen week was het feest bij de badmintonclub Alblasserdam. Op maandag werd het herenteam gehuldigd voor het ongeslagen kampioenschap in de voorjaarscompetitie 2016 van regio Zuid-West Klasse B. De heren Jeffrey van der Pluijm, Frans Kranenburg, Stefan Besteman, Mark van Vliet en Matthijs de Swart behielden ook in de laatste thuiswedstrijd hun ongeslagen status en waren dus geheel terecht de kampioenen.

Op zaterdag was het de beurt aan de jeugd. En hierbij werd het meisjesteam glorieus kampioen in de voorjaarscompetitie 2016 meisjes U11/U13. Zij deden het nog net iets beter dan het herenteam. Zij waren niet alleen ongeslagen, maar wisten zelfs alle wedstrijden in winst om te zetten. Door de ouders werden de speelsters in de bloemen gezet en namens de jeugdcommissie kregen ze een (chocolade) medaille omgehangen en gingen ze gezellig samen wat eten en drinken.

Op de bijgevoegde foto staande van links naar rechts: Denise de Jonge, Tamara Malschaert, Aniek Provily en Lieke Overschie. Zittend van links naar rechts: Thirza de Vries, Josien Klerk en Quinty van Wingerden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.