Medewerkers Rivas in het zonnetje gezet

19 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Medewerkers Rivas in het zonnetje gezet

DRECHTSTEDEN - Rivas-medewerkers van de thuiszorg in Alblasserdam, Hendrik-Ido- Ambacht en Zwijndrecht en van verpleeghuis De Alblashof zijn op de Dag van de Rivas-medewerker in het zonnetje gezet. Zij werden getrakteerd op een heerlijke lunch in de binnentuin van De Alblashof.

De Dag van de Rivas-medewerker valt altijd samen met internationale Dag van de Verpleging (geboortedag van Florence Nightingale) op donderdag 12 mei.

De lunch was mogelijk gemaakt dankzij de inzet van vier vrijwilligers en de dagbestedingscoaches van De Alblashof.

Fotobijschrift: Rivas-medewerkers in het zonnetje gezet met smakelijke lunch.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.