Parkeren op Raadhuisplein tijdens de kermis

17 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Parkeren op Raadhuisplein tijdens de kermis

ALBLASSERDAM - Komende week staat de kermis op het parkeerterrein van Landvast. Gedurende de kermis wordt het Raadhuisplein opengesteld voor parkeren. U kunt het plein oprijden vanaf de kant van het Cortgene.

Parkeren op het Raadhuisplein kan al vanaf woensdag 18 mei 2016 wanneer de kermis wordt opgebouwd. Wij vragen u vriendelijk uw auto vanaf woensdagochtend niet meer op het parkeerterrein van Landvast neer te zetten.

De kermis duurt tot en met woensdag 25 mei 2016.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.