Cars Coffee in Dordrecht

17 mei 2016
Cars Coffee in Dordrecht

DORDRECHT - Wie letterlijk niet kan wachten tot volgend jaar om weer een aantal supercars door het Alblasserwaard te zien scheuren, kan zijn hart ophalen bij het evenement Cars & Coffee in Dordrecht. Op 4 juni aanstaande vindt daar namelijk weer een editie van het populaire auto-evenement plaats. Verwacht snelle auto's, een gelijkgestemd publiek én hoogwaardige koffie.

Over Cars & Coffee

Cars & Coffee is een initiatief van autogespot.com, een website waarop exclusieve wagens uitvoerig besproken worden. Op verschillende plekken in Nederland organiseert de autowebsite de zogenaamde Cars & Coffee evenementen. Combineer bijzondere wagens en een groot parkeerterrein met lekkere koffie en je hebt het concept van Cars & Coffee te pakken. Vorige edities van het evenement waren altijd een doorslaand succes. En wij verwachten niet anders van de komende editie. Op de Facebookpagina van Cars & Coffee zijn namelijk al een paar tipjes van de sluier weggeven: onder andere de Aston Martin DBS i, Ferrari 430 Scuderia en SLS AMG Roadster zullen hun opwachting maken. De koffie zal, net zoals tijdens vorige edities in Dordrecht, verzorgd worden door Pelican Rouge.

Ken of ben jij iemand die in een bijzondere wagen rijdt en wil je deze tentoonstellen? Schroom dan niet om contact op te nemen met de organisatoren van Cars & Coffee. Door een mail te sturen naar crew@autogespot.com kun je de organisatie helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement. Jij zorgt voor de auto - de organisatie voor de rest. Waar Pelican Rouge dus de koffie filtert, zorg jij voor een goed werkend oliefilter. Maar geen zorgen: volgens deze website gaat zo'n filter gemiddeld 30.000 kilometer mee. Belangrijker is het om ervoor te zorgen dat jouw auto er op zijn best uitziet, zodat je een goede indruk achter kunt laten op de vele Cars & Coffee bezoekers. Heb je geen bijzondere auto in je bezit? Dan ben je natuurlijk nog steeds van harte welkom op het evenement. Cars & Coffee vindt plaats op 4 juni aanstaande op de Calandstraat 41 te Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.