Meedenken over groen in Alblasserdam

13 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Meedenken over groen in Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Op woensdag 25 mei aanstaande houden wij een vervolgbijeenkomst over het groen in het dorp. Tijdens eerdere bijeenkomsten hebben we een toelichting gegeven op 'wat is een groenstructuurplan' en een inventarisatie gemaakt van uw meningen en ideeën over het groen in het dorp. Tijdens de vervolgbijeenkomst presenteren wij u het concept groenstructuurplan op hoofdlijnen en gaan we in op wat er met de inbreng is gedaan. De bijeenkomst start om 20.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Aanmelden kan tot en met 23 mei 2016 via m.schutte@alblasserdam.nl of telefoonnummer 078-7706030.

Wethouder Verheij (buitenruimte): “Het groenstructuurplan is de kapstok waaraan de inrichting en belevingswaarde van het groen is opgehangen. Het doel is om de kwaliteit van het woon-, werk- en leefmilieu in onze gemeente te waarborgen en verhogen. Het dorp moet er beter van worden.”

Van hoofdstructuur tot tuin
Bewoners worden nu betrokken bij de basis: het groenstructuurplan. Van daaruit willen wij gedetailleerder met de inwoners aan de slag op het gebied van groen op wijk-, buurt- en straatniveau en de eigen tuin.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.