Wethouder Dorien Zandvliet helpt met bloemschikken in kader van NLDoet

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Wethouder Dorien Zandvliet helpt met bloemschikken in kader van NLDoet

ALBLASSERDAM -  Op 11 en 12 maart hebben ook in Alblasserdam weer vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken. Zo heeft wethouder Dorien zandvliet op zaterdag 12 maart in de Alblashof meegeholpen aan het Bloemschikken.

Kortom, het was een echte klusjesdag in De Alblashof tijdens NL Doet. Maar niet alleen daar. Het huis & horeca-team van de Blomhoeve aan de Randweg in Alblasserdam, leden van de Rotary Kinderdijk en diverse vrijwilligers hebben vrijdag 11 en zaterdag 12 maart tijdens NL Doet de handen uit de mouwen gestoken. Zij voerden verschillende klusjes uit in en om verpleeghuis De Alblashof in Alblasserdam. Bewoners hielpen hen waar mogelijk. Ook burgemeester Paans, wethouder Dorien Zandvliet en leden van het bestuur Stichting Welzijn Alblasserdam droegen hun steentje bij.

NL Doet
Ieder jaar wordt in maart de grootste vrijwilligersactie van Nederland gehouden met NL Doet. Vrijwilligers konden zich aanmelden voor een klus. De cliënten van de Blomhoeve bakten heerlijke taarten die ze persoonlijk bij de bewoners van De Alblashof kwam bezorgen.

Tijdens een muzikale middag op vrijdag genoten de cliënten van de Blomhoeve en de bewoners van De Alblashof van de heerlijke taarten.

De leden van de Rotary Kinderdijk meldden zich aan voor verschillende klussen in De Alblashof. Zo maakten zij zaterdag de tuin zomerklaar, maakten de tuinmeubels en het terras schoon, vulden de bloembakken, voerden kleine verf- en behangklusjes uit en maakten bloembakjes voor de woonkamers.

Foto: Joop Aret.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.