Tribune opknappen met wethouder Arjan Kraijo voor NLdoet

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Tribune opknappen met wethouder Arjan Kraijo voor NLdoet

ALBLASSERDAM -  Afgelopen vrijdag 11 maart hielpen een tiental vrijwilligers met het opknappen van de tribune van sporthal Blokweer tijdens NLdoet. NLdoet is een landelijke actie, waarbij mensen gestimuleerd worden de handen uit de mouwen te steken.

Ook wethouder Arjan Kraijo hielp vrijdag mee met het opknappen van de tribune van sporthal Blokweer. Met een aantal anderen werden de wand bij de tribune van de hal geverfd. De vrijwilligers die deelnamen worden bedankt voor hun inzet door de organisator BSSA  (Beheer Stichting Sport Alblasserdam).

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.