Intrededienst van Ds Hester Radstake bij Elthetokerk

04 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Intrededienst van Ds Hester Radstake bij Elthetokerk

ALBLASSERDAM - Zondag 6 maart doet ds. Hester Radstake in de kerkdienst, die om 15.00 uur begint, intrede als voorganger van de Elthetogemeente. Het eerste deel van de dienst wordt geleid door ds. Hans van Walsum en zal na de officiële intredeplechtigheid worden voortgezet door ds. Hester Radstake.

Aan de dienst wordt medewerking verleend door de zanggroep van de Elthetogemeente o.l.v. Cor Resseler die tevens het orgel zal bespelen.

Er is deze zondag 6 maart geen ochtenddienst in de Elthetokerk.

Na afloop van de dienst bestaat de gelegenheid om met Hester Radstake en haar gezin kennis te maken en haar geluk te wensen met haar werkzaamheden in de Elthetogemeente.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.