Brand in MFC Maasplein

01 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Brand in MFC Maasplein

ALBLASSERDAM -  In de nacht van maandag op dinsdag 1 maart heeft er een brand gewoed in het MFC Maasplein aan de Maasstraat. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur geblust. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan door de politie.

De burgemeester bracht vanochtend een bezoek aan het MFC Maasplein om de gebruikers van het pand een hart onder de riem te steken. Hij sprak met de mensen om hulp aan te bieden.

In het pand bevinden zich: Leerwerkbedrijf Smile, basisschool 't Nokkenwiel, de BSO en de kinderopvang. Alle zijn in ieder geval  vandaag, dinsdag, gesloten. De kinderen van de dagopvang Wasko, de BSO en de school zijn allemaal ergens anders opgevangen. De medewerkers van Smile blijven een dagje thuis vanwege de opruimwerkzaamheden en de kou in het gebouw.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de directeur van basisschool t Nokkenwiel, Herman Oldenhuis, telefoon 06-36160798.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.