Wedstrijdzwemmers Wiekslag klaar voor promotie

29 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Wedstrijdzwemmers Wiekslag klaar voor promotie

ALBLASSERDAM - Zaterdag 5 maart staat bij de wedstrijdzwemmers van Wiekslag al een tijdje dik omrand op de kalender. In het eigen Blokweer staat de laatste wedstrijd van de KNZB competitie op het programma. De doelstelling dit seizoen was promoveren naar de landelijke A klasse en dat is zaterdag een feit. De voorsprong op de huidige nummer zes is ruim zes minuten en dat is een veilige marge.

Zwembad Blokweer zal zaterdag sfeervol aangekleed gaan worden en er zal tijdens de races muziek te horen zijn. Direct na afloop zullen de burgemeester en de voorzitter van Wiekslag een grote banner onthullen waarna het feest kan losbarsten. De wedstrijd in Blokweer begint om 12.30 uur en zal rond 15.00 uur afgelopen zijn. Publiek is welkom en de toegang is gratis.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.