Oproep van de WMO-adviesraad: Meldt uw ervaringen rond de Wmo

23 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Oproep van de WMO-adviesraad: Meldt uw ervaringen rond de Wmo

ALBLASSERDAM - Oproep van Wmo-adviesraad Alblasserdam aan GGZ-cliënten, 75-plussers en hun mantelzorgers: 'Meld uw ervaringen rond de Wmo.'

Bent u GGZ-cliënt en krijgt u (huishoudelijke) hulp of begeleiding vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)? Of bent u ouder dan 75 jaar en krijgt u wegens ziekte of een lichamelijke beperking hulp of begeleiding via de Wmo? Dan hoort de Wmo-adviesraad Alblasserdam graag uw ervaringen met het aanvragen van de hulp of begeleiding bij de gemeente en de eventuele hulp die u daarbij heeft gekregen van de cliëntondersteuner van de gemeente.

Of zorgt u als mantelzorger onbetaald voor uw partner, kind, familielid of vriend(in)? En heeft diegene psychiatrische problemen of is hij of zij ouder dan de 75 jaar? Dan hoort de Wmo-adviesraad graag uw ervaringen hoe u het redt, hoe u alles regelt en hoeveel (mantelzorg) ondersteuning u hierbij krijgt en nodig heeft.

De Wmo-adviesraad Alblasserdam is bezig met een eigen onderzoek naar de beleving van de burgers over de uitvoering van het Wmo-beleid. Met deze informatie is de Wmo-adviesraad in staat het beleid van de gemeente goed te beoordelen en adviezen te geven vanuit de beleving van de burger. Daarom wil de Wmo-adviesraad graag uw medewerking vragen voor een interview van maximaal 1 uur. Plaats en tijdstip van het gesprek worden in overleg met u bepaald.

Wilt u uw ervaringen met ons delen? Meld u zich dan a.u.b. voor eind februari aan bij  Judith Broerse, ondersteuner van de Wmo-adviesraad. Zij is telefonisch bereikbaar via M 06 21505487 of per mail: jbroerse@zorgbelang-zuidholland.nl .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.