Overhandiging puzzel met wensen en ideeen

17 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Overhandiging puzzel met wensen en ideeen

ALBLASSERDAM - Jacqueline van den Berg van de Stichting Welzijn Alblasserdam bood vandaag 16 februari de ideeën en suggesties aan het college van B&W aan, die op de Nieuwjaarsontmoeting begin januari zijn gedaan door de inwoners en ondernemers uit Alblasserdam. Burgemeester Paans: Wij zijn erg blij met de gedane suggesties en ideeën.

Deze "puzzel" past ook mooi binnen onze Samenlevingsagenda, want de kennis en beleving van ons dorp zit immers bij de mensen die er wonen en werken. We nemen de puzzel graag in ontvangst en bezien de komende periode of er goede ideeën bij zitten, die mogelijk een vervolg krijgen. In de loop van dit jaar komen we daar nog op terug."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.