Veel persoonlijke records Wiekslag in Barendrecht

15 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Veel persoonlijke records Wiekslag in Barendrecht

ALBLASSERDAM - Zaterdag zwom Wiekslag een driekamp met de plaatselijke ZPB en DWF uit Sliedrecht. Er werden in deze wedstrijd, die maar 1,5 uur duurde, veel persoonlijke records verbeterd. Yuni Huizer zwom een jaar geleden op de 25 vlinder 0.40.60 en tikte nu aan in 0.25.07. Saskia Atkari verbeterde zich op dezelfde afstand met 6.35 seconden. Dorothea van Groningen zwom ruim 5 seconden sneller op de 50 vlinder en bijna 4 seconden op de 50 school. Dide Provily verbeterde zich met ruim 3 seconden op de 25 vlinder en Irma van der Wulp deed hetzelfde op de 100 vrij. Michelle Soeteman zwom op de 50 school 3 seconden sneller dan voorheen.

Rik Verloop verbeterde zijn tijd op de 100 wissel, die hij gezwommen had in 2008, met bijna 3 seconden. Joyce Lodder was tevreden met haar pr van 2,68 seconden op de 50 vlinder. Floor Deen zwom een pr van 2,4 seconden op de 100 vrij. Evi Bol en Julia Kruithof waren 2 seconden sneller op de 25 vlinder. Anastasia Romano zwom een pr van 1.84 seconde op de 50 school. 25 vlinder zwom Tygo Zweep en hij verbeterde zich 1,71 seconde. Heijmen van Vliet zwom de 100 wissel 1,67 seconde sneller. De 50 rug leverde nieuwe toptijden op voor Jens Schout, Suzanne Brunenberg en Robin Vermeulen. Celina Brandt zwom precies 1 seconde sneller op de 50 vlinder en Esther ten Wolde was 0.85 seconde sneller op de 25 vlinder. Kleine persoonlijke records waren er voor Sylvana Kusters, Wendy ten Wolde, Ryan de Laat, Odin Kruithof en Leonore Booiman.

Zaterdag wordt er gezwommen in het eigen Blokweer. Om 12.30 uur zullen de eerste zwemmers het water induiken. Er wordt gezwommen met ZVH, SVO, RSW en ZVS.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.