VV Alblasserdam benoemt twee trouwe vrijwilligers tot leden van verdienste

11 januari 2016 door Hennie van der Zouw
VV Alblasserdam benoemt twee trouwe vrijwilligers tot leden van verdienste

ALBLASSERDAM - Tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van vv Alblasserdam op zaterdag 9 januari,  zijn er 2 leden in het zonnetje gezet door de club. Rinus Vogel en Arie Bezemer werden niet alleen uitgeroepen tot vrijwilligers van 2015 maar óók nog eens benoemd tot “leden van verdienste”.

Beide heren zetten zich al vele tientallen jaren op diverse gebieden in voor de club. Zowel Rinus als Arie zijn vaste krachten in de onderhoudsploeg en bijna dagelijks te vinden op de club. Rinus helpt al jaren de goedheiligman als hulpsinterklaas om op de club het sintfeest voor de allerkleinsten tot een succes te maken.  Arie draait ook voor een bar of keukendienst zijn hand niet om.  “Vrijwilligers zijn het fundament van de vereniging. We waarderen iedereen die iets doet voor de club.  Arie en Rinus  staan al jaren voor voor de club klaar en verzetten echt bijzonder veel werk. Dat waarderen we natuurlijk enorm en zijn daar bijzonder blij mee en trots op”, aldus voorzitter Arjan Maat.

Na deze lovende woorden van de voorzitter, werd bij een staande ovatie de bijbehorende “vrijwilliger van het jaar-bokaal”, de  oorkonde’s en bloemen uitgereikt. Rinus en Arie waren zichtbaar geroerd door deze waardering. Rinus: “Ik vind het een hele eer en ben dan ook heel blij en trots.” Ook Arie Bezemer was erg verrast: “ik ben heel erg blij vrijwilliger van het jaar te zijn! Ik doe het graag en ben er trots op lid van verdienste te zijn!”.

Foto: van linkst naar rechts: voorzitter Arjan Maat, Arie Bezemer en Rinus Vogel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.