Carbid schieten alleen in overleg met de Gemeente

30 december 2015 door Hennie van der Zouw
Carbid schieten alleen in overleg met de Gemeente

ALBLASSERDAM - Carbid schieten in Alblasserdam is op Oudejaarsavond uitsluitend toegestaan in overleg met de gemeente. Wil je carbid schieten? Neem dan deze week contact op met de gemeente via 14078. Samen kijken we dan op welke plek je terecht kunt zonder overlast te veroorzaken.

Zonder overleg met de gemeente is het volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) NIET toegestaan carbid te schieten. De politie zal hier streng op handhaven. Voorkom daarom een bekeuring en neem even contact met ons op!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.