Maar liefst vier kampioensteams bij vv Alblasserdam

21 december 2015 door Hennie van der Zouw
Maar liefst vier kampioensteams bij vv Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Voetbalvereniging Alblasserdam kan tevreden terugblikken op de afgelopen periode. Het eerste elftal staat op een mooie 2e plaats in de 2e klasse F en maar liefst vier jeugdteams gaan als  kampioen de winterstop in.  Zowel F2, F3, F4 en de jongens van D2 vierden zaterdagochtend 19 december een klein feestje op sportpark Souburgh.

Dennis Schoonewil, trainer van A1 sprak de F-kinderen namens de club toe. “Geweldig om jullie hier allemaal op het podium te zien staan, ik kan niet wachten om over een jaar of 10 met jullie te werken”, aldus een enthousiaste Schoonewil.  Na een luid applaus voor de kinderen èn de trainers werden de kampioensbekers uitgereikt en kregen de kinderen een welverdiend kampioenspatatje.  Ook de trainers werden in het zonnetje gezet en kregen namens de club een fraaie bos bloemen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.