Gemeente Alblasserdam zet zijn Mantelzorgers in het Zonnetje

11 november 2015 door Hennie van der Zouw
Gemeente Alblasserdam zet zijn Mantelzorgers in het Zonnetje

ALBLASSERDAM - In de week van 9 tot en met 12 november zet Alblasserdam zijn mantelzorgers in het zonnetje. Stichting Welzijn Alblasserdam, MEE Drechtsteden en Jeugd-punt organiseren deze week diverse activiteiten met als hoogtepunt een speciale informatie- en verwenmarkt in Landvast op dinsdag 10 november. Deze dag wordt afgesloten met een gezamenlijk buffet en een gezellige avond.

Wethouder Dorien Zandvliet opende om 17.30 uur dit feestelijke buffet en reikte daar de eerste cadeautas uit die alle mantelzorgers die avond ontvangen als blijk van waardering voor hun inzet. De tas werd deels gesponsord door lokale ondernemers Landvast en HEMA.

Foto © Joop Aret.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.