College van B&W op werkbezoek bij voetbalvereniging Alblasserdam

23 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
College van B&W op werkbezoek bij voetbalvereniging Alblasserdam

ALBLASSERDAM - Donderdag 22 oktober was het college van B&W van Alblasserdam op werkbezoek bij voetbalvereniging Alblasserdam. Het bestuur van de voetbalvereniging heeft burgemeester Paans en de wethouders Arjan Kraijo, Peter Verheij, Dorien van Zandvliet en sportfunctionaris André Veth ontvangen op Sportpark Souburgh. 

Doel 
Doel van dit werkbezoek van het college van B&W was om in een ontspannen sfeer (opnieuw) kennis te maken met het bestuur en de Alblasserdamse voetbalvereniging. Voorzitter Arjan Maat heeft een presentatie gegeven over de vereniging. Naast enkele kerngetallen over de club zijn ook de korte en lange termijn visie van de club en de maatschappelijke betrokkenheid aan bod gekomen. De afgelopen drie jaar is er veel onderhoud geweest op het sportpark en in de kantine. Dit onderdeel van de presentatie was volgens B&W indrukwekkend om te zien hoe dit met sponsoring en enorme inzet van de vrijwilligers voor elkaar is gebokst. Afsluitend is er een rondleiding door het clubgebouw en kleedkamers gegeven. 
Samenwerking 
Het college was zichtbaar onder de indruk van het werk en roemde de onderhoudsvrijwilligers. Verder constateerde het college dat de vereniging écht een afspiegeling is van de Alblasserdamse samenleving en ook onder het motto “SAMENDOEN” de verbinding zoekt met leden en achterban. ‘Het was een positieve en constructieve bijeenkomst’ , aldus voorzitter Arjan Maat. ‘Het college heeft een actuele en positieve indruk van de club gekregen en ik verwacht ook met onze nieuwe burgemeester Paans en de ondersteunende wethouders weer prima samen te werken op sportief gebied de aankomende jaren’.
Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.