Asfalteringswerkzaamheden De Helling / Grote Beer

21 augustus 2015 door Hennie van der Zouw
Asfalteringswerkzaamheden De Helling / Grote Beer

ALBLASSERDAM - In verband met asfalteringswerkzaamheden wordt de Helling, vanaf de kruising met de Edisonweg en de kruising met de Grote Beer, vanaf maandag 31 augustus gedurende drie avonden en nachten afgesloten. De werkzaamheden maken deel uit van het reguliere onderhoudsprogramma van de wegen. De spoorvorming, waardoor blijven plassen liggen, wordt hiermee ook direct verholpen.

De afsluitingen zijn als volgt:
31 augustus 19:00 uur tot 1 september 06:00 uur.
1 september 19:00 uur tot 2 september 06:00 uur.
2 september 19:00 uur tot 3 september 06:00 uur.

Adviesroute
De adviesroute gedurende de werkzaamheden is via de Edisonweg over bedrijventerrein Vinkenwaard. De kruising Edisonweg/De Helling blijft toegankelijk. De omleiding wordt aangegeven met borden. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.