Milieuparkje Wilgenplein voor al uw afval

27 juli 2015 door Hennie van der Zouw
Milieuparkje Wilgenplein voor al uw afval

ALBLASSERDAM - Wist u dat sinds het Wilgenplein opnieuw is ingericht u uw afval gescheiden kunt weggooien? Op het Wilgenplein is een ondergronds milieupark gemaakt waar u verschillende soorten afval kwijt kunt.

Er zijn containers voor:
- Plastic, metaal en drankenkartons
- Glas
- Textiel
- Oud papier en karton

Voordelen
De ondergrondse containers bieden u veel voordelen. Het ziet er netter uit op het Wilgenplein, er staan meer containers en u kunt meer soorten afval kwijt. Hierdoor wordt het scheiden van afval steeds makkelijker.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.