Asbest gevonden tijdens graafwerkzaamheden Polderstraat

04 juni 2015 door Hennie van der Zouw
Asbest gevonden tijdens graafwerkzaamheden Polderstraat

ALBLASSERDAM - Rioleringswerkzaamheden Polderstraat tijdelijk stilgelegd. Tijdens graafwerk in verband met de rioleringswerkzaamheden in de Polderstraat is gisteren asbest aangetroffen in de grond. De gemeente heeft het werk direct stilgelegd en de aannemer heeft het terrein afgezet met bouwhekken.

In overleg met de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid wordt vandaag de omvang van de verontreiniging onderzocht. Op basis van dit onderzoek maakt de dienst een plan voor het schoonmaken van de grond. Tot die tijd wordt er niet verder gewerkt aan de riolering. Direct omwonenden zijn inmiddels per brief geïnformeerd over de asbestvondst.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.