ATV jopen 2010 – Inschrijving gestart

19 mei 2010
ATV jopen 2010 – Inschrijving gestart

ALBLASSERDAM - Vanaf 19 t/m 27 juni vindt voor de tweede maal in de historie van ATV het Open Jeugdtennistoernooi plaats, JOPEN 2010, een door de KNLTB goedgekeurd tennistoernooi. Iedere jonge tennisser en tennisster uit Alblasserdam en wijde omgeving kan meedoen in de onderdelen JE, JD, ME, MD en Mix in de leeftijdcategorieën t/m 8, 10, 12, 14 en 17 jaar. Net als vorig jaar zijn er mooie prijzen te winnen.

Inschrijven kan tot 6 juni 2010 via internet www.toernooiklapper.nl; (regio Rotterdam, zoek op Alblasserdam). Op de website van ATV (www.tennisvereniging-atv.nl) is een directe link aangemaakt.
In 2009 was het toernooi zeer succesvol, met meer dan 100 jeugdige deelnemers uit de wijde omtrek die zorgden voor mooie en spannende tenniswedstrijden en finales in tropische sferen.

Door de bijdragen van diverse sponsoren kunnen tijdens het toernooi net als vorig jaar leuke activiteiten worden georganiseerd. Ook dit jaar is er weer een opvallende toernooiposter gemaakt die door de enthousiaste wedstrijdleiding op de foto wordt vastgehouden. De wedstrijdleiding bestaat dit jaar uit Gert Jan Ossevoort, John van Angelen, Paul Slingerland en Gert Jan Weerts.
Voor meer informatie kan je terecht op 06-51420720 (Gert Jan) of per e-mail naar jeugdcommissie@tennisvereniging-atv.nl.

foto: Ron Versendaal

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.